top of page
Amsterdam Renovation Tommy's Service-165.jpg

Woonruimtes Wereld

Koninklijke Woonruimtes in Amsterdam

Welkom bij Our Living Spaces World, waar uw droomwoonruimtes werkelijkheid worden. Wij zijn een toonaangevend dienstverlenend bedrijf met veel ervaring in het renoveren en verrijken van diverse woonruimtes in Amsterdam en omliggende regio’s. Ons toegewijde team bestaat uit bekwame vakmensen die nauwgezet aandacht besteden aan elk detail van uw project, of het nu gaat om een gezellige lounge, een ontspannende slaapkamer of zelfs de functionele elementen zoals trappen en gangen.

 

Bij Tommy's Service zijn we gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte, luxueuze en moderne oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften en voorkeuren voor uw woonruimtes. Of u nu een specifieke visie in gedachten heeft voor uw woonkamer, slaapkamer of hal, of deskundige begeleiding nodig heeft om uw ideale ruimte te ontwerpen, wij zijn er om uw ideeën tot leven te brengen.

 

Naast het creëren van woonruimtes op maat, bieden wij ook montage- en installatiediensten voor meubels en armaturen. Ons team van bekwame professionals, waaronder elektriciens, timmerlieden en interieurontwerpers, werken in harmonie om een alomvattende oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw dromen, plannen en aanbevelingen.

 

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw project snel, efficiënt en veilig wordt uitgevoerd, zodat u volledig tevreden bent. Ga met ons mee op deze spannende reis om uw woonruimtes te transformeren in ruimtes die u nog jarenlang zult koesteren.

 

Laten we samen de woonruimtes van uw dromen creëren! Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Woonruimten Galerij

Wij nodigen u uit in de galerij van 

Woonruimten

Dank voor uw aanwezigheid.

Heb jij jouw inspiratie al gevonden? Weet je wat je wilt? Of misschien heb je veel vragen? Neem contact met ons op en beschrijf gedetailleerd wat u nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page