top of page
  • Foto van schrijverŁukasz Olszewski

Wat is er interessant aan onze verbouwingen in Amsterdam

We zijn onlangs begonnen aan een spannend project in het noorden van Amsterdam: een schilderachtig klein appartement met een enorm potentieel. Deze gezellige ruimte bestaat uit een woonkamer en een klein keukentje en momenteel zitten we midden in een complete transformatie.


Onze reis begon met het reviseren van de gas- en elektrische installaties, zodat ze aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Maar dat is nog maar het begin; we hebben grootse plannen in het verschiet. Een gloednieuwe keuken staat in het verschiet, evenals het maken van op maat gemaakte meubels om elk hoekje en gaatje te optimaliseren. Het draait allemaal om het optimaal benutten van deze unieke ruimte.


Bij Tommy's Service zijn we niet alleen gefocust op dit project; we jongleren tegelijkertijd met bijna 10 verschillende ondernemingen door de stad, elk met zijn eigen charme en complexiteit. We begrijpen dat elk project net zo verschillend is als de locatie ervan, en we behandelen ze allemaal met de grootste zorg en toewijding.


In deze blog houden we u op de hoogte van de voortgang van verschillende werkzaamheden, waarbij we u inzicht geven in de beschikbare data en de algehele situatie bij Tommy's Service. Wij streven ernaar om een echte persoonlijke band met u, onze gewaardeerde klanten, te bevorderen. Wij nodigen u uit om met ons in contact te blijven via onze sociale mediakanalen, namelijk Facebook, Instagram en LinkedIn. Op deze platforms gebeurt de magie in realtime.


Verder verbeteren we voortdurend onze websites, www.tommysservice.nl en www.amsterdamrenovation.nl, om ervoor te zorgen dat de inhoud en informatie daarop een zo breed mogelijk publiek bereikt, onder het toeziend oog van Google.


Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis en dat u voor Tommy's Service hebt gekozen. We kijken ernaar uit om onze voortgang en prestaties met u te delen terwijl we doorgaan met het transformeren van ruimtes en het creëren van duurzame verbindingen.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page