top of page
Amsterdam Renovation Tommy's Service-28.jpg

Keukens
Amsterdam

Koninklijke Keukens in Amsterdam

Welkom in Onze Keukenwereld, waar uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Wij zijn een toonaangevend servicebedrijf met veel ervaring in keukenrenovaties in Amsterdam en omstreken. Ons toegewijde team bestaat uit bekwame vakmensen die nauwgezette aandacht besteden aan elk detail van uw keukenproject.

 

Bij Tommy's Service zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte, luxueuze en moderne keukenoplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften en voorkeuren. Of u nu een specifieke visie in gedachten heeft of deskundige begeleiding nodig heeft bij het ontwerpen van uw ideale keuken, wij zijn er om uw ideeën tot leven te brengen.

 

Naast het maken van keukens op maat, bieden wij ook montage- en installatiediensten aan voor keukens gekocht bij Ikea. Ons team van elektriciens, loodgieters en installateurs werken in harmonie samen om een alomvattende oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw dromen, plannen en aanbevelingen.

 

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw keukenproject snel, efficiënt en veilig wordt uitgevoerd, zodat u volledig tevreden bent. Ga met ons mee op deze spannende reis om uw keuken te transformeren in een ruimte waar u nog jaren plezier van zult hebben.

 

Laten we samen de keuken van uw dromen creëren! Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Keuken Galerij

Wij nodigen u uit in de galerij van de keukens van onze klanten.

Dank voor uw aanwezigheid.

Heb jij jouw inspiratie al gevonden? Weet je wat je wilt? Of misschien heb je veel vragen? Neem contact met ons op en beschrijf gedetailleerd wat u nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page